Sairaanhoitajan sijaisuus - Porin kaupunki

Etsimme joustavaa ja oma-aloitteista ammattilaista, jonka asenne työhön on sitoutunutta ja vastuullista. Arvostamme tiimityötaitoja, mutta myös kykyä itsenäisiin päätöksiin ja sairaalakokemusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää - 31.8.2021 saakka.

Sairaanhoitajana työskentelet tarpeen mukaan perusturvan sairaalapalveluiden eri vuodeosastoilla Porissa, Ulvilassa ja Noormarkussa ja akuutti kotikeskuksessa sekä poliklinikalla. Tehtävän edellytyksenä on oman auton käyttömahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena on alempi korkeakouluasteen tutkinto taikka alimman korkea-asteen tutkinto (opistoaste) sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus.

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä. Etuna suoritetut LoVe-lääkeosaamisen tentit.

Vaaditut todistukset: Kelpoisuuden osoittavat todistukset

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Marika Meronen, p .044 701 3016

Porin kaupunki, Perusturva, Terveys- ja sairaalapalvelut, Terveys- ja sairaalapalveluiden yhteiset palvelut, Kuntoutuksen ja sairaalan varahenkilöstö
Osoite: 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat