Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus psykiatrian akuuttityöryhmässä - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme psykiatrian akuuttityöryhmään

SAIRAANHOITAJAA sijaisuuteen 2.5.-25.9.2022.

Tarjoamme sinulle innostavan ja osaavan työyhteisön sekä vaativan, mutta antoisan työn, jossa sinulla on mahdollista kehittää itseäsi vahvaksi hoitotyön ammattilaiseksi. Perehdytämme työntekijät vaativien potilastilanteiden kohtaamiseen.

Odotamme sinulta kokemusta psykiatrisesta akuuttihoitotyöstä, kykyä itsenäiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn sekä joustavuutta ja stressinsietokykyä. Työssä painottuu potilaan psyykkisen tilan arviointi ja seuranta sekä hoidontarpeen arviointi. Työryhmä tekee tiivistä yhteistyötä päivystys- ja valvontayksiköiden sekä psykiatrian vuodeosastojen kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla ja sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Meillä psykiatrian palvelut ovat saman katon alla. Haemme nyt sinua mukaan toteuttamaan modernia psykiatriaa Sairaala Novaan!

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heli Haapakoski-Piippo
Palveluvastaava
puh. 014 269 3752
heli.haapakoski-piippo@ksshp.fi
-
Tuija Noronen
Tiimivastaava, kliininen asiantuntijasairaanhoitaja
puh. 014-2692 403
tuija.noronen@ksshp.fi
-
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta!

Lisätietoja

Psykiatrian palvelualue

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Sinulle suositellut työpaikat