test

Sairaanhoitajan sijaisuus, Ranua

Hakuaika päättyy  19.10.2023 15:00

Oletko sinä etsimämme sairaanhoitaja määräaikaiseen työsuhteeseen Ranuan hyvinvointikeskukseen?

Haluaisitko sinä työskennellä pienessä ja mukavassa työyhteisössä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan suuresti. Terveyskeskus on valmistunut v. 2018 ja työvälineet ja työskentelyolosuhteet ovat nykypäiväiset.

Haemme sairaanhoitajaa vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen akuutti- ja kuntoutusosastolle, tarpeen mukaan työvuoroja voi olla myös poliklinikalla.
Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen työn.

Tehtävänkuvaan olennaisesti kuuluu eri ikäisten, erilaisia sairauksia sairastavien potilaiden hoitotyö yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa, hoidon tarpeen arviointia ja sairaanhoitajan ilta- ja viikonlopun päivystysvastaanottoa sekä kuntouttava työote kaikessa potilastyössä. Työhön kuuluu tarpeen mukaan myös päivystysluonteista sekä ajanvarauksella tehtävää työtä poliklinikalla.

Kelpoisuusvaatimuksena on alan tutkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisterissä.

Työ on jaksotyötä, vuorotyöluonteista ja poliklinikalla ollessa päivätyötä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE - sopimuksen mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti kun työhön sopiva henkilö löytyy.

Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta 19.10.2023 klo 15:00. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan hakijan löydyttyä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Lisätietoja antaa:
Vs. avoterv.huollon osastonhoitaja Anne Hiltula puh. 040 7151795, anne.hiltula@lapha.fi
tai
vs. akuutti-ja kuntoutusosaston osastonhoitaja Anna-Maija Österberg puh. 040-8670270,
anna-maija.osterberg@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan