test

Sairaanhoitajan sijaisuus Riihimäen seudun kiireettömään perusterveydenhuollon vastaanottotoimintaan

Hakuaika päättyy  17.4.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Haemme sairaanhoitajaa Riihimäen seudulle kiireettömään vastaanottotoimintaan perhevapaan sijaisuuteen. Määräaikainen työsuhde kestää 9.9.2026 saakka.

Sairaanhoitajan työ vastaanotolla on monipuolista, itsenäistä päivätyön luonteista työtä maanantaista perjantaihin. Meillä yksikään päivä ei ole toisensa kaltainen!

Käytössämme on monialainen tiimimalli, joukkueemme on jaettu neljään timanttiseen tiimiin, jossa hoitajalla on omia potilaita maantieteelliseen jakoon perustuen. Työparinasi toimii lääkäri ja tiimiin kuuluu myös työyhteisömme lähihoitajia, sekä muilta alueilta eri ammattilaisia sinun työsi tueksi ja asiakkaidemme hyväksi. Hoidamme väestön sairauksia ja teemme parhaamme myös ennaltaehkäistäksemme niitä. Tiimirajojen ylikin työskentelemme täällä yhdessä, isossa työyhteisössä on voimaa! Neuvoja ja apua saat aina. Meillä on Riihimäen toimipisteessä myös upeat näköalat työhuoneiden ikkunoista, toimimmehan Kontiontien sairaalarakennuksen ylimmissä kerroksissa. Tiimeihin kuuluu työkavereita myös Lopen ja Hausjärven lähieasemilta.

Työaika meillä on keskimäärin 38,25 h/vko. Tässä määräaikaisessa työsuhteessa työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan, millon juuri sinä pääsisit aloittamaan?

Toivomme, että kohtaat asiakkaat ja muut työyhteisön jäsenet empaattisesti ja suhtaudut muutoksiin avoimin mielin Olet innokas kehittämään ja kehittymään! Olet myös valmis käyttämään sähköisiä palveluita, esimerkiksi Omaoloa sekä e-omahoitoa. Teemme lisäksi tiivistä yhteistyötä digitaalisten terveyspalveluiden kanssa niin ikään sähköisen alustan kautta. Hoidontarpeen arviointi on ehkä sinulle jo entuudestaan tuttua, se tapahtuu meillä pääosin TeleQ-takaisinsoittojärjestelmän kautta, samoin kuin ajanvaraus vastaanotoille. Sinulla on toivottavasti päivitetty lääkehoidon osaaminen ja LOVe-tentti suoritettuna. Kelpoisuusehtona on oikeus toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Edistämme hakua joustavasti ja saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Tehtäväkohtainen palkka on 2726,13€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Kiireettömällä vastaanotolla maksetaan sairaanhoitajalle tehtäväkohtaisen palkan lisäksi työn vaativuuteen perustuvaa lisää 109,97 €. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Johanna Juvainen, puh 040 330 5603, johanna.juvainen@omahame.fi (lomalla 8.-14.4., sijaisena vastuusairaanhoitaja Maarit Koskinen, maarit.koskinen@omahame.fi)

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan