Sairaanhoitajan sijaisuus / Sarvis - Tampereen kaupunki

Sarviksen psykiatrian poliklinikan traumatiimi on erikoistunut hoitamaan aikuisikäisiä vaikeasti traumatisoituneita potilaita. Hoitoon tullaan lähetteellä ja hoitojaksot ovat määräaikaisia. Hoitojakson tavoitteena on lisätä potilaan ymmärrystä omaan oireiluun, löytää keinoja kohentaa arjen toimintakykyä ja vahvistaa säätelykeinoja.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa. Sairaanhoitaja toimii tiimissä oman alansa edustajana tuoden siihen psykiatrisen hoitotyön osaamisensa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto, suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön/psykiatriseen hoitotyöhön tai sitä vastaava lisäkoulutus. Edellytämme lisäksi voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Työ edellyttää sairaanhoitajalta hyvää erikoisalan teoreettista ja käytännön osaamista. Työtehtävässä edellytetään kykyä itsenäiseen hoitosuhdetyöskentelyyn ja oman työn organisointiin sekä yhteistyöhön moniammatillisen työryhmän kanssa.

Työ edellyttää monipuolista psykiatrisen hoitamisen työvälineiden hallintaa: ryhmän ohjaamista, pari- ja perhetyötä sekä psykoedukaatiota potilaille ja omaisille. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä ATK-, vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä kirjallisesti että suullisesti. Lisäksi eduksi katsotaan kliiniseen työhön soveltuvat terapia/terapeuttiset menetelmäkoulutukset.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Eija Alanen 040 806 3023 sekä hoitotyön päällikkö Anu Vähäniemi 040 800 7387, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 29.10.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Eija Alanen 040 806 3023 sekä hoitotyön päällikkö Anu Vähäniemi 040 800 7387, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tampereen kaupunki, Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka