Sairaanhoitajan sijaisuus Tapailakotiin - Janakkalan kunta

Sairaanhoitajan sijaisuus Tapailakotiin - Janakkalan kunta

Tervetuloa sairaanhoitajan sijaisuuteen Tapailakotiin Janakkalaan

Tapailakodissa on yhteensä 44 asukaspaikkaa. Paikoista yhdeksän on tarkoitettu lyhytaikaiseen aktivoivaan intervallihoitoon. Sinä sairaanhoidon osaaja, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä ja sinulla on ikäihmistä kunnioittava työote tervetuloa meidän tiimiin! Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit vanhustyössä.

Sairaanhoitajana toimit tiimissä sairaanhoidollisena asiantuntijana osallistuen aktiivisesti myös asukkaiden hoitoon. Työn perustana on vanhainkodin asukkaan hoidon toteuttaminen yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaisesti. Asukkaiden hoidossa korostamme asukkaan omien voimavarojen hyödyntämistä ja mielekkään arjen toteutumista. Aktiivinen omaisyhteistyö sisältyy arjen hoitotyöhön. Sairaanhoitajana hoidat pääosin oman kotialueesi asukkaiden lääkäriyhteistyön.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistettu sairaanhoitaja.

Työsuhde on määräaikainen ajalle 24.7.2019-26.9.2021. Työ on kaksivuorotyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan 2365,85€. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja. Lisäksi edellytämme päivitettyä lääkehoidon osaamista LOVE-tentin tai muun vastaavan avulla.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Laita sähköinen hakemus kuntarekry.fi - palvelun kautta. Haku päättyy 4.4.2019 klo 12.00 mennessä.
Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi. Lisätietoa antaa laitoshoidon palvelupäällikkö Marika Peltonen puh. (03) 6801 843 ja marika.peltonen@janakkala.fi

Janakkalan kunta
Osoite: Janakkala

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Tutustu työnantajaan