test
Sairaanhoitajan sijaisuus, teho- ja tehovalvonta - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Kiinnostaako sinua tehohoitotyö? Nyt siihen on tilaisuus, sillä haemme sairaanhoitajia operatiivisen vastuualueen teho- ja tehostetun valvonnan osastolle määräaikaisiin tehtäviin alkaen sovitusti keväällä ja jatkuen ainakin elokuun 2022 loppuun. Osaston sairaansijamäärä on 10 ja vakinaista henkilökuntaa on noin 60 henkilöä.

Sairaanhoitajan työ osastollamme on mielenkiintoista ja opettavaista. Olemme panostaneet hyvään ja pitkään perehdytykseen. Tarjoamme sinulle erikoissairaanhoidon uusiutuvan ja kehittyvän työympäristön ammattitaitoisen ja kokeneen henkilökunnan keskuudessa.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistusta. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen tehohoitotyöstä tai muusta akuuttihoitotyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa http://www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, p. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ylihoitaja Pirjo Harju
p. 044 707 7210
osastonhoitaja Tiia Sädemaa
p. 050 411 5349 /
osastonhoitaja Marjo Klankki
p. 044 707 7490

Lisätietoja

Sairaanhoidon toimialue, Operatiivisen hoidon vastuualue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat