Sairaanhoitajan sijaisuus, Tehostettu hoito - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

KIINNOSTAVATKO SINUA HAASTEELLISET TYÖTEHTÄVÄT TEHOSTETUSSA HOIDOSSA?

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen tehostetun hoidon yksikköön 31.3.2022 saakka. Olet etsimämme henkilö, jos haluat työssäsi haasteita, monipuolisia työtehtäviä, kivoja työkavereita ja haluat työskennellä uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa. Vahvuuksiamme on laaja-alainen osaaminen, tiimityö ja asiakaslähtöisyys.

Tehostetun hoidon toimintayksikössä hoidetaan kaikkien erikoisalojen potilaita, lisäksi vastaamme sairaalan elvytystoiminnasta (MET). Meillä on tehohoidon yksikössä kuusi ja tehovalvontahoidon yksikössä 18 yhden hengen potilashuonetta. Potilaat tulevat pääasiassa päivystysluonteisesti yhteispäivystyksestä, leikkausosastolta tai vuodeosastoilta sekä sairaalasiirtoina.

Arvostamme kehittämislähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä teknologiaosaamista ja eduksi katsotaan kokemus teho-/valvontahoitajana toimimisesta. Työ sisältää muuttuvia tilanteita, tiimityötä ja vaatii stressinsietokykyä. Toivomme, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa myös kiireen keskellä ja olet valmis kehittymään työssäsi.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (laki 559/94).

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 8.10.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. osastonhoitaja Johanna Soini
puh. 050 474 3949
osastonhoitaja Liisa Ala-Hynnilä
puh. 050 474 4730
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Tehostettu hoito
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat