Sairaanhoitajan sijaisuus terveyskeskussairaalaan - Jyväskylän kaupunki

Sairaanhoitajan sijaisuus terveyskeskussairaalaan - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee Kyllön terveyskeskussairaalaan

SAIRAANHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.7.-29.9.2019.

Terveyskeskussairaalassa hoidetaan akuuttihoitoa ja kuntoutusta vaativia potilaita. Valtaosa potilaista tulee hoitoon terveyskeskussairaalaan Keski-Suomen keskussairaalan päivystysyksiköstä. Sairaanhoitajan työ sairaalassa on monipuolista ja haasteellista kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto (AMK) tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tehtävän kannalta riittävää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme potilaslähtöisyyttä sekä kehittämismyönteistä työotetta. Eduksi katsomme osaamisen psykiatristen ja päihdepotilaiden kanssa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.7.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajan tasalla olevaa lääkeosaamista (Love) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä - jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Osastonhoitaja Hannu Rossi, puh. 014 266 7406 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Terveyskeskussairaala
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan