Sairaanhoitajan sijaisuus terveyskeskussairaalassa - Nokian kaupunki

Sijaisuus ajalle 1.11.2021 - 31.12.2022 uudelleen haettavana.
Täytämme osa-aikaisuuksien pohjia palkkaamalla terveyskeskussairaalaan nyt uusia hoitotyönosaajia. Ensisijainen sijoituspaikka tehtävän alkaessa on terveyskeskussairaalan Nokian toimipiste. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu sairaanhoitaja.

Osastollamme hoitotyön keskiössä ovat niin akuuttihoitotyö kuin kuntoutuminen ja toimintakykyä tukeva yksilöllinen hoito sekä yhteistyö omaisten kanssa. Laadukas saattohoito on keskeinen osa toimintaamme. Tehtävä vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyvää yhteistyökykyä erilaisten sidosryhmien kanssa. Arvostamme hyvien työyhteisö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteistä työotetta.

Sairaanhoitajan työ on kolmivuorotyötä, työaikamuoto on jaksotyö. Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaan. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa osastonhoitaja Päivi Neuvonen 050 3958 867, Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Terveyspalvelut

Nokia on kasvava, noin 34 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Linnunradankatu 4, 37140 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat