test

Sairaanhoitajan sijaisuus Tuusniemellä

Hakuaika päättyy  18.12.2023 15:00

Hei sairaanhoitaja, kaipaatko maaseudun rauhaan? Meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme Tuusniemen vuodeosastolle, Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 1.1.2024-31.12.2024.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön haemme tekijää?

Tuusniemen osasto on 15 paikkainen akuutti- ja kuntoutusosasto. Tavoitteenamme on potilaan hyvinvoinnin, toimintakyvyn ja terveyden edistäminen moniammatillisen tiimin tuella.

Sairaanhoitajan työ osastolla on hoitotyön asiantuntijana toimimista, hoitotyön kehittämistä sekä työn organisointia. Työssä korostuu moniammatillinen yhteistyö ja potilaan hoidon koordinointi koko hoitoprosessin ajan. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, muutosvalmiutta ja hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja. Toivomme, että sinulla on potilaslähtöinen ja reipas työote sekä halua ja innostuneisuutta kehittää omaa osaamistasi ja hoitotyötä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, sekä ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa työyhteisössä, Epassit-edut ja työterveyshuollon palvelut sekä Tyhy-toimintaa. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 2717,74 €/kk + lisät.

Olisiko tämä työ sinulle?

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto ja todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon/sosiaalihuollon ammattihenkilöstä sekä Valviran rekisteritieto.

Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Hyvinvointi lähtee sydämestä.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Sari Lipponen, p. 0447175387 tai sari.lipponen@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon!

Tutustu työnantajaan