Sairaanhoitajan sijaisuus vanhuspsykiatrialla - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Oletko ihmisläheinen sairaanhoitaja, joka kokee vanhusten hoitotyön omakseen? Koetko tekemäsi työn merkityksellisyyden ja arvokkuuden?

Haemme sinua vanhuspsykiatrian työryhmään

SAIRAANHOITAJAN sijaisuuteen ajalle 1.3. - 31.8.21

Tarjoamme mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän vanhuspsykiatrian työryhmässä. Työryhmä huolehtii psyykkisesti sairastuneen ja välitöntä hoitoa tarvitsevien 70-vuotiaiden potilaiden psykiatrisen hoidon tarpeen arvioinnista, hoidon käynnistämisestä ja hoidosta avohoidossa. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tiimissä oppimisen mahdollisuuden.

Tehtävässä painottuu kyky tehdä yhteistyötä perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon kanssa sekä halu kehittää yhteistyötä edelleen. Työtä tehdään koko Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella koti- tai hoitoyksikkökäynteinä. Osa potilaan hoidosta tapahtuu ajanvarauksellisesti Sairaala Novassa.

Odotamme sinulta

Olet joustava sekä potilaslähtöisesti ja itsenäisesti työskentelevä sairaanhoitaja. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto (559/1994). Arvostamme vanhustyökentän tuntemista, riittävää osaamista vanhusten sairauksista sekä erityisesti kokemusta ja tietämystä vanhusten psykiatrisista häiriöistä.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia. Hakemuksia luetaan hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva työntekijä löytyy.

Tule mukaan moniammatilliseen tiimiimme tekemään tärkeää vanhuspsykiatrista hoitotyötä!

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi
http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Ulla Parviainen
puh. 014 269 8454
ulla.parviainen@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Psykiatrian palvelualue, Polikliininen psykiatria, Vanhuspsykiatrian konsultaatioryhmä
Osoite: Hoitajantie 4, 40100 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettava maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka