Sairaanhoitajan sijaisuus, vastaanottotoiminta - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa töihin vetovoimaiseen työpaikkaan!

Haemme nyt sairaanhoitajaa ammattitaitoiseen ja innostuneeseen joukkoomme Masalan terveysasemalle. Kyseessä on sijaisuus ajalle 3.8-31.12.2020.

Vastaanottotoiminnassa tehdään hoidon tarpeen arviointia niin puhelimessa kuin paikan päällä. Toimenkuvaasi kuuluu myös ajanvaraus- ja akuuttivastaanottojen pitäminen. Käytössämme on Pegasos-potilastietojärjestelmä.

Sinulla on mahdollisuus kasvaa todelliseksi moniosaajaksi kanssamme, sillä työkenttämme on laaja ja työilmapiirimme on hyvä. Eduksi katsotaan aiempi kokemus terveysasematyöskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Arvostamme lisäksi työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, vastuullisuutta sekä halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Palkkaus on KVTES: n mukainen. Työ on päivätyötä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan 26.7.2020 klo 12:00 mennessä kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Haastattelut suoritetaan 27.7-31.7.2020 välisenä aikana.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja työpaikasta voi tiedustella 27.7-31.7 välisenä aikana, puh. 0401269816/vt oh Johanna Kauppinen

Kirkkonummen kunta, PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Terveyspalvelut, Vastaanottotoiminta
Osoite: Puolukkamäki 12, 02430 Masala

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.