Sairaanhoitajan sijaisuus vastaanottotoiminta - Ikaalisten kaupunki

Etsimme sairaanhoitajia kesätyöhön terveyskeskuksen vastaanottotoimintaan.

Vastaanottotoimintaan kuuluu hoitajavastaanotto, ajanvaraus ja kiirevastaanotto. Työ on parillisilla viikoilla arkisin tehtävää päivätyötä. Parittomilla viikoilla Ikaalisissa on iltapäivystys klo 18 asti ja viikonloppuisin klo 9 - 18. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä Ikaalisten terveyskeskussairaalan, kotihoidon ja kotisairaalan kanssa.

Tarjoamme nykyaikaiset työskentelyolosuhteet ja hyvän perehdytyksen tehtäviin.

Edellytämme työntekijältä aktiivista työotetta ja yhteistyökykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto (Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen pätevyys). Lisäksi edellytämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Työaika on 38h 15 min /vko, jaksotyöaika. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Sijaisuuksista ensimmäinen alkaa jo huhtikuussa ja kaikki viimeistään kesäkuussa.

Lisätietoja

https://ikaalinen.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveys/

Tutustu työnantajaan

Johtava hoitaja Sari Ihalainen puh. 044 7301 581, sari.ihalainen@ikaalinen.fi

Ikaalisten kaupunki, Terveyspalvelut
Osoite: Vanha Tampereentie 21, 39500 Ikaalinen

Ikaalinen on viehättävä ja ihmisenmittainen kaupunki, jonka asukasluku on noin 6900. Ikaalinen sijaitsee Pirkanmaalla, noin 50 kilometrin päässä Tampereesta, kolmostien varrella. Kaupungissa on hyvät koulutus-, kulttuuri- ja liikuntamahdollisuudet. Kaupungin laadukkaat SOTE-palvelut löytyvät asukasystävällisesti saman katon alta.