Sairaanhoitajan sijaisuus vuodeosastopalveluissa - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Tule meille työkaveriksi!
Haemme vuodeosastopalveluihin, operatiiviset sairaansijat

SAIRAANHOITAJAA ajalle 1.3. - 31.12.2021

Operatiiviset sairaansijat ovat osa vuodeosastopalveluita sairaalapalveluiden palvelualueella. Työskentelet pääsääntöisesti operatiivisilla sairaansijoilla, mutta Sairaala Novassa odotamme henkilöstön liikkuvuutta osaamisen mukaan myös muissa yksiköissä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaativan sairaanhoitajan tehtäväkokonaisuuden. Ammattitaidon kehittymistäsi tuemme suunnitelmallisella perehdytyksellä ja koulutuksella. Työn ja toiminnan kehittäminen kohti uutta Sairaala Novaa ja hyvän yhteishengen luominen ovat meille tärkeitä asioita.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto (559/1994). Toivomme sinulta kokemusta kirurgisesta hoitotyöstä.
Työ on 3-vuorotyötä. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja haku päättyy, kun sopiva sijainen löytyy.

Tervetuloa monipuoliseen ja koulutusmyönteiseen työyhteisöön!

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Soita, annan mielelläni lisätietoja:
Palvelukoordinaattori Raija Mäkinen
Puh. 014 269 2083
raija.makinen@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Sairaalapalveluiden palvelualue
Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka