test
Sairaanhoitajan tehtävä - Tuusniemen kunta

Haemme sairaanhoitajaa Tuusniemen palvelukeskukselle ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikköön Tuomikodille. Sairaanhoitajan tehtävänä on vastata yksikön asukkaiden hoito- ja hoivatyöstä, mm. asukkaiden voinnin seuranta, lääkehuolto ja lääkärin konsultaatiot. Lisäksi hän toimii vastaavan sairaanhoitajan sijaisena tämän poissa ollessa.

Palvelukeskuksella on Tuomikodin lisäksi muistisairaiden yksikkö Mäntykoti ja erillisessä rakennuksessa Koivukoti. Kaikkien yksiköiden hallinnolliset tehtävät hoitaa vastaava sairaanhoitaja.

Kelpoisuusvaatimuksena avoinna olevaan sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto. Työ on päivätyötä.

Tehtävämme perustuu asukkaiden toimintakykyä tukevaan toimintaan henkilöstön työhyvinvointi huomioiden.

Tule meidän tiimimme jäseneksi. Saat mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi, tiimityötä ja yhteistä tekemistä asukkaiden hyväksi heidän ja heidän läheistensä kanssa.

Lisätietoja

http://www.tuusniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lea Mustonen, puh. 040 7669 515

Lisätietoja

Tuusniemen kunta, Sosiaalitoimi

Tuusniemen luonnonkaunis kunta sijaitsee Pohjois-Savossa Kuopion ja Joensuun puolivälissä. Tuusniemi on ylpeä Pohjois-Savon maakuntajärveksi valitusta Juojärvestä, kuntakeskuksen satama-alueesta sekä Seinävuoren rotkolaaksosta. Tuusniemi tunnetaan oikeitten immeisten pitäjänä sekä leppoisana kesämökki- ja asuinkuntana. Asumiseen ja mökkeilyyn löytyy upeita tontteja rannalta tai rannan läheisyydestä.


Osoite: Keskitie 22, 71200 Tuusniemi

Sinulle suositellut työpaikat