Skip to main content
test
Sairaanhoitajan tehtävä - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Sairaanhoitaja, sopisitko sinä joukkoomme?

Sovit joukkoomme, jos olet tuumasta toimeen tarttuva, asenteeltasi positiivinen ja pidät ennen kaikkea ikäihmisten parissa työskentelystä.
Sairaanhoitajana vastaat kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta yhdessä lähihoitajien ja moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidossa sairaanhoitajan työnkuva on laaja, monipuolinen ja itsenäinen. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos teet hoitotyötä suurella sydämellä, asiakasta ja työkaveria arvostaen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä ja reipasta tekemisen meininkiä sekä sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi sekä vahvan tiimin tuen. Meille tärkeää on tuottaa asiakkaillemme mahdollisimman hyvää kotihoitoa. Työmme tavoitteena on turvata hyvä ja arvokas vanhuus kotona. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta.


Kelpoisuusvaatimuksena laillistetun sairaanhoitajan tutkinto (laki terveydenhuollon ammattihenkilöstä 559/1994) ja Valviran sosiaali- ja terveyshuollon ammattihenkilöiden rekisteröitymistä (Julki -Terhikki). Ylä-Savon Sote kuntayhtymän linjaamat lääkeluvat tule suorittaa kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Ajokortti on välttämätön sekä voimassa oleva tartuntalaen 48§ ja 48a§ rokotesuoja koko työsuhteen ajan. Eduksi katsotaan sairaanhoitajan työkokemus kotihoidosta. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja valitun tulee toimittaa lääkärin todistus soveltuvuudesta tehtävään.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Suomessa tulee olemaan yhteensä 21 hyvinvointialuetta, josta viiden alueella on yliopistollinen sairaala. Yksi näistä alueista on Pohjois-Savo, jossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointi alueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä.

Myös Sonkajärven kotihoito siirtyy liikkeen luovutuksen periaatteella1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle.

Lisätietoja

https://www.ylasavonsote.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sonkajärven Kotihoidon Esihenkilö Hanna- Maija Huovinen 0400 888716
hanna-maija.huovinen@ylasavonsote.fi

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut, Kotihoito, Kotihoito Sonkajärvi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä toimii Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella järjestäen alueen asukkaille eli noin 37 000 yläsavolaiselle terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä lisäksi myös ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja.

Työmme kautta olemme mukana asiakkaittemme eri elämäntilanteissa heitä auttaen ja tukien. Teemme tärkeää ja aidosti merkityksellistä työtä, jolla on suuri vaikutus asiakkaittemme arkeen.

Työtehtävät meillä ovat monipuolisia ja pääset osaksi innostavaa ja kehitysmyönteistä työyhteisöä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, niin että sekä me itse että palvelumme pysyvät nopeasti muuntuvan toimintaympäristön vauhdissa. Hyvänä esimerkkinä onnistuneesta kehitystyöstä ovat etävastaanottopalvelumme, jotka ovat valtakunnan kärkiluokkaa.

Toimimme luonnonkauniissa maisemissa Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueilla elämänmyönteisessä Ylä-Savossa. Olemme koko alueen suurin työnantaja, ja se mahdollistaa vakaan ja pysyvän työn. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on suurin voimavaramme. Meillä voit tehdä työtäsi ammattitaitoisen ja osaavan joukon jäsenenä asianmukaisissa työtiloissa ja kilpailukykyisin työehdoin. Tuemme sinua ammattiosaamisesi kehittämisessä erilaisin koulutusmahdollisuuksin.

Henkilöstömme työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille erityisen tärkeää. Henkilöstöetuna käytössämme on ePassi ja kattava työterveyshuolto. Suuri organisaatio mahdollistaa myös työkierron ja etenemisen urallasi.


Osoite: Taivallahdentie 4D, 74300 Sonkajärvi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat