Sairaanhoitajan tehtävä, Ilomantsi - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme SAIRAANHOITAJAA

Ilomantsin yleislääketieteen akuuttisairaanhoidon terveyskeskussairaalaan ikäihmisten palvelujen toimialueelle.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluvat mielenkiintoiset ja monipuoliset työt yleislääketieteen akuuttistatuksen omaavassa 25-paikkaisessa terveyskeskussairaalassa. Työ on monipuolista, laaja-alaista lyhytaikaista akuuttihoitoa. Sairaanhoitaja toimii yhtenä moniammatillisen työryhmän jäsenenä ja vastaa potilaiden kokonaisvaltaisesta sairaanhoidosta yhdessä työryhmän kanssa. Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä eli töitä tehdään kolmessa vuorossa. Työssä on mahdollisuus kehittää osaamista ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana.

Tule kehittymään kanssamme! Olet meillä:

  • asiakkaan arvostama
  • tärkeä osa moniammatillista tiimiä
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävissä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävä täytetään 1.12.20 mennessä tai sopimuksen mukaan.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja: osastonhoitaja Piia Niiranen piia.niiranen@siunsote.fi, puh 013 330 6728

Jätä hakemus sähköisesti 28.10.20 mennessä

Joensuussa 15.10.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3675
  • 7.10.2020 - 28.10.2020 23:59
  • IlomantsiPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!