Sairaanhoitajan tehtävä, Liperi (id3568) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON - MEILLÄ TYÖT SUJUVAT

Haemme 23.9.2020 mennessä SAIRAANHOITAJAA

Liperin terveyskeskussairaalaan, joka profiloituu yleislääketieteen akuuttisairaanhoidon terveyskeskussairaalaksi. Terveyskeskussairaalassa on 30 potilaspaikkaa akuutti- ja lyhytaikaispotilaille.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, itsenäistä työskentelyotetta, kuntouttavaa työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Kokemus terveyskeskussairaalassa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja osastonhoitaja Sari Lamminsalo p. 013 330 6030, sari.k.lamminsalo@siunsote.fi.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 9.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3568
  • 1.9.2020 - 23.9.2020 23:59
  • LiperiPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!