Sairaanhoitajan tehtävän sijaisuus - Tyrnävän kunta

Tyrnävän kunta/ terveyspalvelut ja iäkkäiden palvelut

hakee sijaisia SAIRAANHOITAJAN TEHTÄVÄN eripituisiin sijaisuuksiin 1.8.2020 alkaen

Haemme sairaanhoitaja sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin terveyspalveluihin terveyskes-kuksen vastaanottoon ja iäkkäiden palveluihin kotisairaanhoitoon.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetyn laillistetun sairaanhoitajan pätevyys.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Palkkaus määräytyy KVTES:n palkkahinnoittelun 03HOI030 mukaan.

Toivomme Sinulta aktiivista ja kehittävää työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme Si-nun olevan motivoitunut tiimipelaaja. Arvostamme kokemusta vastaanottotyöstä ja iäkkäi-den hoitotyöstä. Työssä tarvitaan hyviä ihmissuhde-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hakijoilta odotetaan aitoa kiinnostusta terveyskeskuksen vastaanottotyöhön sekä iäkkäi-den hoitotyöhön, ja sitoutumista sijaisuuden hoitamiseen. Työ on päivätyötä.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 9.7.2020 klo 16.00

Lisätietoja antaa: palvelupäällikkö Kristiina Orajärvi p. 040 -664 6474, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Sijaisuudessa sovelletaan koeaikaa.

Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta tai toimittamalla osoitteeseen Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä. Kuoreen merkintä haettavasta virasta/tehtävästä.

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Kristiina Orajärvi p. 040 -664 6474, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Tyrnävän kunta
Osoite: Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!