Skip to main content
test
Sairaanhoitajan tehtäviä - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Etsimme sairaanhoitajia Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän perusterveydenhuollon akuutti- ja kuntoutusosastoille 1, 2 ja 3 vakituiseen työsuhteeseen. Keväällä valmistuvat sairaanhoitajat huomioidaan valinnassa.

Sairaanhoitajan tehtävänkuvaan kuuluu akuutti- ja kuntoutuspotilaiden kokonaisvaltainen kliininen hoitotyö moniammatillisessa tiimissä.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtävään on lain ja asetuksen mukaisesti vaadittava pätevyys sekä Valviran ammatinharjoittamislupa.
Toivomme sinulta asiakaslähtöistä työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä motivaatiota ja valmiutta uuden oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen. Työ on 3-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn moniammatillisessa ja kehittävässä työyhteisössä.

Tehtävävalinnassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain (48§ ja 48a§) edellyttämää rokotussuojaa.

Meillä pääset kehittämään osaamistasi osana tulevan Pohjois-Savon hyvinvointialueen osastopalveluja.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös nämä avoinna oleva tehtävät siirtyvät 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.

Lue lisää tulevista hyvinvointialueista: Mikä on hyvinvointialue? Soteuudistus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastopalvelujen esimiehet Seija Hämäläinen puh. 040 1617 256, Marja Hokkanen puh. 040 489 4230 ja Minna Tuomainen puh. 040 489 4221 sekä osastopalvelupäällikkö Tarja Huttunen puh. 040 3572 545.

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut, Osastopalvelut, Ylä-Savon osasto 2 (Iisalmi)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä tuottaa jäsenkunnilleen (Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi ja Vieremä) perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja. Toimialueemme ydinkuntien väestöpohja on noin 38 000 asukasta. Organisaatiomme on mukana aktiivisesti kehittämässä tulevaisuuden toimintamalleja uusiutuvan lainsäädännön hengessä.


Osoite: Meijerikatu 2 (PL4), 74101 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat