Skip to main content
test

Rovaniemen kaupungin Ikäihmisten palvelualueelle haetaan

Sairaanhotajan ja/tai terveydenhoitajan sijaisia

Haluaisitko töihin arktiseen pääkaupunkiin, jossa pohjoinen luonto alkaa kotiovelta ja tarjoaa harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden? Kaupungin palvelut, ravintolat ja kulttuuririennot ovat kivenheiton päässä. Viikonlopuksi voit helposti lähteä niin pohjoisen tuntureille kuin Euroopan metropoleihin.

Sijaisuuksia on tarjolla kotihoitoon, sairaalapalveluihin ja asumispalveluihin. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat. Työ on vuorotyötä.

Tarjoamme modernit työvälineet, monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisen mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi, kartuttaa osaamista ja työkokemusta, osana moniammatillista tiimiä.
Kehitämme jatkuvasti toimintaamme olemalla innovatiivisia ja hyödynnämme työssä mm. hyvinvointiteknologiaa monipuolisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan laillistettu sairaanhoitajan ja/tai terveydenhoitajan ammattitutkinto. Sijaishaussa huomioimme myös alan opiskelijat.

Tehtävissä noudatetaan koeaikakäytänteitä.
Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen.

Tervetuloa meille töihin!

Sijaisuuksiin hakeudutaan jättämällä hakemus: www.kuntarekry.fi / keikkatyö

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mirja Tahvonen p. 0400 876672 tai mirja.tahvonen@rovaniemi.fi

Lisätietoja

Ikäihmisten palvelualue, kotiiin annettava palvelut, sairaalatoiminta, asumispalvelut

Ikäihmisten palvelualueeseen kuuluu kotiiin annettava palvelut, sairaalatoiminta, asumispalvelut sekä ikäosaamiskeskus. Palveluissa työskentelee yli 500 eri ammattilaista ja palveluita tuotetaan useassa toimipisteessä ja lisäksi asiakkaiden kotona.

Tarjoamme modernit työvälineet, monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisen mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi, kartuttaa osaamista ja työkokemusta, osana moniammatillista tiimiä. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja hyödynnämme työssä mm. hyvinvointiteknologiaa monipuolisesti.

Työyhteisömme on innovatiivinen ja muutenkin mukava työpaikka.

Tervetuloa meille töihin!


Osoite: Pohjolankatu 2, 96100 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat