Vanhustyön kotihoidossa on haettavana 16.4.2021 klo 12.00 (hakuaikaa jatkettu)

SAIRAANHOITAJAN/TERVEYDENHOITAJAN SIJAISUUS.

Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työ kotihoidossa on itsenäistä, vaihtelevaa ja vastuullista hoitotyötä kannustavassa työyhteisössä. Tarjoamme sinulle päivätyön, joka on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Sijaisuus alkaa toukokuussa 2021 ja päättyy 31.8.2021. Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön?

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!
Käy vilkaisemassa millainen työpaikka meillä on tarjolla: https://www.youtube.com/watch?v=31F11WMgpI4

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan opistoasteen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto, mutta otamme huomioon myös opiskelijat. Hakijoilta odotamme aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä joustavaa, päättäväistä, kehittämismyönteistä ja lämmintä työotetta sekä kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Kaikki kunnan toimet ovat yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus ja valittavalla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Sijaisuudessa on 1 kk:n koeaika.

Sodankylän kunta on savuton, päihteetön ja hajusteeton työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 343922. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

HAKUAIKA: 2.3.2021-16.4.2021 klo 12.00
PALKKAUS: KVTES
PALVELUSSUHTEEN TYYPPI: Kokoaikainen, määräaikainen sijaisuus
TYÖ ALKAA: Toukokuussa 2021

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon osastonhoitaja Anitta Mikkola 040 522 3009 ja kotihoidon apulaisosastonhoitaja Sini Veikanmaa 040 173 9466

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä

Sodankylä on 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa.

Sodankylän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat