test

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana sairaanhoitajan toimen sijaisuus, jonka sijoituspaikka on palvelussuhteen alkaessa Terveyden -ja sairaanhoidon tulosalueella Yleislääketieteen osastolla 5.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan toimen sijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Arvostamme vastuullisuutta ja odotamme sijaiselta hyviä vuorovaikutustaitoja, ahkeruutta, luovuutta, sopeutumis- ja paineensietokykyä sekä kykyä toimia sairaanhoitajan vastuualueella niin itsenäisesti kuin osana moniammatillista tiimiä. Työ yleislääketieteen osastolla on monipuolista ja haastavaa. Tukenasi työssä on ammattitaitoiset kollegat, lähiesimies ja moniammatillinen työtiimi.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Noudatamme sijaisuuden täytössä kahden (2) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä maksetaan 1.12.2021 jälkeen alkaviin uusiin palvelussuhteisiin valituille hoitohenkilöstötyöntekijöille 400€/kertapalkkio, kun yhtäjaksoista palvelusta on kertynyt 7 kk. Kertapalkkio on voimassa ajalla 1.12.2021-31.12.2022.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Elina Paulasuo, puh. 044 439 4666. Sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi@ras.fi

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 32.900 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat