Sairaanhoitajan toimet - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin perusturvalautakunta julistaa haettavaksi 31.1.2021 klo 21.00 mennessä ikäihmisten palvelujen tulosalueella

kaksi (2) sairaanhoitajan toimea. Avoimien tehtävien alkusijoituspaikat ovat kotihoidossa ja kotisairaalassa.

Edellytämme vahvaa halua ja motivaatiota työskennellä ikäihmisten kanssa, positiivista otetta työn ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. Arvostamme asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä kykyä arvioida asiakkaan kuntoutus- ja palvelutarvetta. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi. Eduksi katsomme kokemuksen Rai -toimintakykymittarin käytöstä, kinestetiikka-- ja saattohoito-osaamisen sekä kykyä hyödyntää hyvinvointiteknologiaa työvälineenä. Tehtävät edellyttävät kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, joissa saat olla mukana kehittämässä kotiin annettavia palveluita asiakaslähtöisesti ja innovatiivisesti. Toimit osana moniammatillista tiimiä, jossa saat jakaa omaa osaamistasi, asiantuntijuuttasi ja kehittämisideoitasi asiakkaiden ja työyhteisön parhaaksi. Kehittäjä- ja koulutusmyönteinen, avoin ja reipas työyhteisö on tukenasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kk.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus ja opistoasteinen sairaanhoitajan tutkinto tai sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan amk-tutkinto.

Työ on kaksivuorotyötä ja edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on voimassa tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan.

Lisätietoja antavat esimiehet:
Kotihoidon esimies Anu-Birgitta Lämsä p. 040 729 1483 ja anu-birgitta.lamsa@kuusamo.fi
Kotisairaalan esimies Marjo Määttä p. 040 860 8771 ja marjo.maatta@kuusamo.fi

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti, osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain nro 331583. Mahdolliset paperihakemukset, joita ei palauteta, tulee toimittaa osoitteeseen: Kuusamon kaupunki, Perusturva, PL 9, 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kuusamo 7.1.2021
Perusturvajohtaja Markku Kipinä

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon esimies Anu-Birgitta Lämsä p. 040 729 1483 ja anu-birgitta.lamsa@kuusamo.fi
Kotisairaalan esimies Marjo Määttä p. 040 860 8771 ja marjo.maatta@kuusamo.fi

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Apajatie 6-8 E, 93600 Kuusamo

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.