Skip to main content
test
Sairaanhoitajan toimet, kotihoito - Seinäjoen kaupunki

Sinä reipas sairaanhoitaja, tule meille työkaveriksi kotihoitoon vakituiseen työsuhteeseen vuosilomien tekijäksi! Joukossamme on tilaa kolmelle uudella työkaverille. Toimet ovat uusia.

Seinäjoen kotihoidossa on neljä aluetta, jotka ovat Pohjoinen, Eteläinen, Itäinen ja Kaakkoinen alue. Lisäksi koko kotihoidon alueella toimivat varahenkilöstö sekä tuki- ja etäpalvelukeskus. 1.1.2023 hyvinvointialueelle siirtymisen myötä Keskiseen alueeseen kuuluu Seinäjoki ja Isokyrö.

Vuosilomien tekijä työskentelee koko kotihoidon alueella, toimien alueiden sairaanhoitajien vuosilomien tekijänä pääsääntöisesti 1-2 viikkoa kerrallaan/ alue. Tässä tehtävässä pääsetkin tutustumaan laajasti kotihoidon alueisiin. Vuosilomien tekijän työ painottuu pääsääntöisesti arkiaamuihin. Mahdollisesti alueilla on muutamia viikonloppuvuoroja vuodessa.

Työ on liikkuvaa, monipuolista ja vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole samanlainen. Sairaanhoitajan työkuva on vastuullinen ja olet yksi moniammatillisen tiimin jäsenistä. Vastaat osaltasi sairaanhoidollisista tehtävistä ja lääkehoitoprosessien toteuttamisesta. Osallistut myös asiakkaan päivittäiseen hoitotyöhön, asiakaskäyntien yhteydessä. Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita sekä omaavan hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Työssä edellytetään toimintakykyä tukevaa ja kuntouttavaa työotetta. Aiempi kokemus kotihoidosta tai ikäihmisten hoivasta ja huolenpidosta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme työntekijämme työntehtäviin.

Kelpoisuusehtona tehtäviin on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (28.6.1994/559) mukainen pätevyys. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Noudatamme SOTE-sopimusta. Tehtäväkohtainen palkka on 2557,63€.

Tehtävä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Kotihoidon lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään ja tiimiin. Tehtävään valitun on esitettävä työnantajalle todistus terveydentilasta sekä huumausainetestistä. Edellytämme tartuntalain (1227/2016) 48a §:n mukaista rokotussuojaa ajalla 1.2-31.12.2022. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Vuoden 2023 alusta toimet ja tehtävässä toimivat henkilöt tulevat siirtymään liikkeenluovutusperiaatteella Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut/kotihoito/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava geronomi Katri Koivulahti, puh. 050 464 2998
Vs. Kotihoidon johtaja Tarja Tiensivu-Peltokoski, puh. 050 523 7299
etunimi.sukunimi@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Kotihoito

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)


Osoite: Alvar Aallon katu 9, 60100 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat