Sairaanhoitajan toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Tervetuloa töihin Pohjois-Pohjanmaalle lasten- ja nuorisopsykiatrian pariin!

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa n. 33 700 asukkaan terveys- ja hyvinvointipalvelut Alavieskassa, Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa.

Etsimme tänä keväänä toimintansa aloittaneeseen lasten ja nuorten psykiatriseen yksikköön psykiatriaan erikoistunutta sairaanhoitajaa. Sinulla on halutessasi hienot mahdollisuudet osallistua sairaanhoitajan työn lisäksi palveluiden kehittämiseen ja ennaltaehkäisevään työhön. Lasten- ja nuorten psykiatrisen yksikön toimintaan kuuluu lasten ja nuorten psykiatrisen avohoidon järjestäminen alueellamme. Osa psykiatrisista sairaanhoitajista työskentelee perustasolla kouluissa ja osa erityistasolla lasten- ja nuorten Nupussa.

Meillä on monipuoliset psykiatriset palvelut: tulet olemaan osa Terapiakeskusta, johon kuuluu lisäksi A-klinikka, aikuisten mielenterveyspalvelut sekä psykiatrinen kotikuntoutus

Haemme

SAIRAANHOITAJAA NUPPUUN

Psykiatrian erikoissairaanhoitajan tehtäviin kuuluu moniammatillinen tiimityö työryhmän kanssa, hoitosuhde- ja terapiatyöskentely ja verkostotyö. Työ keskittyy vakavista mielenterveysongelmista kärsivien nuorten arviointiin, hoitoon ja kuntoutukseen. Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrisen sairaanhoitajan tai psykiatrisen erikoissairaanhoitajan tutkinto tai sairaanhoitajan AMK -tutkinto, jossa suuntautuminen psykiatriseen hoitotyöhön sekä ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Työkokemus mielenterveystyöstä nuorten parissa ja psykoterapiakoulutus katsotaan eduksi.

Toimi täytetään 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Lisäksi toimen valitulta vaaditaan ennen toimen vastaanottamista, itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen toimittamista. Toimen hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 2.8.20 klo 12 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:
- palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 419 5324 tai sähköpostilla: terhi.manni@kalliopp.fi
- osastonhoitaja Sanna Hänninen p.040 6355 390 tai sähköpostilla sanna.hanninen@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
- palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 419 5324 tai sähköpostilla: terhi.manni@kalliopp.fi
- osastonhoitaja Sanna Hänninen p.040 6355 390 tai sähköpostilla sanna.hanninen@kalliopp.fi

Lasten ja nuorten psykiatrinen yksikkö
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!