Sairaanhoitajan toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa on terveydenhuollon toimialueella haettavana 30.9.2020 klo 12 mennessä.

SAIRAANHOITAJAN TOIMI

Sairaanhoitajan toimi, alkusijoituspaikkana on Sievin hyvinvointikeskus. Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu sairaanhoitajan tehtävät vastaanottoalueella ja laboratorionäytteenotto. Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994 2§ 1mom.) mukainen laillistus. Sairaanhoitajan toimi täytetään 5.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakijoilta edellytämme hyviä vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön. Odotamme valittavalta joustavuutta, vastuullisuutta ja erinomaista palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävänsä sekä asiakaspalvelun ja itsensä kehittämiseen. Laboratoriossa työskentely tai näytteenottokokemus katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään sähköisenä www.kuntarekry.fi rekrytointijärjestelmän kautta. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Todistukset ja kelpoisuus tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat vastaanoton osastonhoitajat
- Anne-Kaisa Kallio p. 044 419 5022
- Päivi Junno p. 044 419 5223
tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat vastaanoton osastonhoitajat
- Anne-Kaisa Kallio p. 044 419 5022
- Päivi Junno p. 044 419 5223
tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Sievin hyvinvointikeskus
Osoite: Annintie 4, 85410 Sievi

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!