Sairaanhoitajan toimi - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä hoitotyön ammattilainen! Tule osaavaan joukkoomme osaksi Kuunarin asumisyksikön henkilökuntaa. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.
Sairaanhoitajana työtehtäviisi kuuluvat asumisyksikön sairaanhoidolliset asiantuntijatehtävät, asukkaiden terveydenhuollon palveluiden koordinointi ja vastuutehtävät lääkehoidosta. Toimit yhdessä muun henkilöstön kanssa osana asiakkaan päivittäistä, yksilöllistä ohjausta ja hoitoa. Toimit myös yksikkömme opiskelijakoordinaattorina sekä hygieniavastaavana.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Kuunarin asumisyksikkö tarjoaa pysyvän ja turvallisen kodin seniori-ikäisille kehitysvammaisille henkilöille. Yksikkö sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä. Kuunarissa toiminnan lähtökohtana ovat asukkaiden yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on tarjota asiakkaalle pysyvä loppuelämän koti, jonka palvelut muuntuvat ikääntymisen tuomien tarpeiden mukaisesti.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Ensisijaisesti sähköinen hakemus Kuntarekryn kautta.
Mahdolliset kirjalliset hakemukset: Kuunarin asumisyksikkö, Helsinginkatu 13 A 2, 20500 Turku. Kuoreen: Hakuavain 313227, sairaanhoitajan toimi.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/kuunari.aspx

Tutustu työnantajaan
  • KKTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Kuunari
  • TyöpaikkaVakinainenVuorotyö
  • 313227
  • Marraskuun alussa tai sopimuksen mukaan.
  • 2502,67 €/kk
  • 17.9.2020 - 2.10.2020 16:00
  • Vanhus- ja vammaispalvelutSosiaalialaTurkuVarsinais-Suomi

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Pirjo Valjanen, 040 674 1857, pirjo.valjanen@kto-vs.fi

KKTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Kuunari
Osoite: Helsinginkatu 13 A 2, 20500 Turku

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.