Sairaanhoitajan toimi - Ylitornion kunta

Ylitornion kunta hakee sairaanhoitajaa, sijoituspaikkana terveyskeskussairaala tai palvelutalo. Tehtävän hoitamisessa edellytetään aktiivista asiakas- / potilaskeskeistä työskentelytapaa, joustavuutta ja hyviä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja sekä innostusta oman ammattitaidon sekä työyhteisön kehittämiseen. Toimeen sisältyy opetusvelvollisuus ja velvollisuus työkiertoon.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Ylitornion kunnan työntekijä sitoutuu noudattamaan Ylitornion kunnan päihdeohjelmaa. Olemme savuton työyhteisö.

Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Valinta suoritetaan ehdollisena ja vahvistetaan sen jälkeen, kun toimeen valittu on esittänyt tutkinto- ja työtodistukset sekä hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava sairaanhoitaja Anne Pulkkinen, puh. 040 1282 635, sähköposti anne.pulkkinen@ylitornio.fi
Vanhus- ja hoitotyön johtaja Maarit Lahtela, puh. 040 5727 361 , sähköposti maarit.lahtela@ylitornio.fi

Ylitornion kunta
Osoite: Mellantie 5, 95600 Ylitornio

Ylitornio on n. 4000 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.