Sairaanhoitajan toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) hoito- ja hoivapalveluissa (tehostettu palveluasuminen) on haettavana seuraava toimi 29.1.2021 klo 12.00 mennessä.

SAIRAANHOITAJAN TOIMI
Sairaanhoitajan toimen alkusijoituspaikka on Kestinpuiston palvelutalo, Nivala

Sairaanhoitajalta edellytetään ammattikorkeakoulututkintoa tai aiempaa opistotason tutkintoa sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta. Sairaanhoitaja työskentelee kahdessa vuorossa vastaten muunmuassa asukkaiden sairaanhoidollisista toimista yhteistyössä lääkärin kanssa sekä hoito-, palvelu- ja kuntoutumissuunnitelmien toteutumisesta.

Toimeen hakijoilta edellytämme erinomaisia vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön ja tehtäväkenttään. Odotamme valittavalta joustavuutta, vastuullisuutta ja erinomaista palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävänsä ja asiakaspalvelun sekä itsensä kehittämiseen ikäihmisten palveluissa. Arvostamme hakijoiden kokemusta ja kokonaisvaltaista näkemystä tehtäväkentästä.

Toimi täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan.Toimessa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksyttävä lääkehoidon lupa.

Hakemukset lähetetään kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla.

Tehostetusta palveluasumisesta lisätietoja antavat:
- palveluesimies Maija-Liisa Salmela p. 044 419 6538
- palvelupäällikkö Janne Nikula p. 044 419 5025
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Tehostetusta palveluasumisesta lisätietoja antavat:
- palveluesimies Maija-Liisa Salmela p. 044 419 6538
- palvelupäällikkö Janne Nikula p. 044 419 5025
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Kestinpuisto
Osoite: Kyläojantie 1, 85500 Nivala

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!