Sairaanhoitajan toimi - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungissa haettavana: sairaanhoitajan toimi.

Haemme sairaanhoitajaa Kuusamo perusturvan terveyspalveluiden psykiatriseen hoitotyöhön, ensisijaisena sijoituspaikkana psykiatrinen osasto. Työ on kolmivuorotyötä.

Psykiatrinen osasto ja mielenterveyspoliklinikka kuuluvat Kuusamon perusturvan terveyspalveluihin. Psykiatrinen osasto on avo-osasto, jossa hoito perustuu vapaaehtoisuuteen sekä yhteistyöhön. https://www.kuusamo.fi/terveys-ja-sosiaalipalvelut/mielenterveys-ja-paihdetyo/mielenterveyspoliklinikka/

Kelpoisuusehtona toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Lisäksi edellytetään, että henkilöllä on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kk.

Hakijalta edellytetään psykiatriseen hoitotyöhön suuntautunutta koulutusta ja eduksi katsomme mielenterveyshoitotyön kokemuksen. Arvostamme myös psykiatrista osaamista akuutista mielenterveys- ja päihdetyöstä. Toivomme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja sekä aktiivisuutta työn kehittämisessä.

Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain nro 337560.. Sähköiseen hakemukseen tulee liittää esim. CV tai tarvittavat todistusjäljennökset

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat vastaava sairaanhoitaja Nina Säkkinen 0400 442 358 (nina.sakkinen@kuusamo.fi) hoitotyönjohtaja Marjo Jurmu 0400 392 611 (marjo.jurmu@kuusamo.fi)

Hakuaika päättyy 28.2.2021 klo 23.59

Hakemuksen opiskelu- ja työtodistusjäljennöksineen voi toimittaa myös paperiversiona osoitteeseen Kuusamon kaupunki, PL 9, 93601 Kuusamo

Kuusamo 2.2.2021

Perusturva

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat vastaava sairaanhoitaja Nina Säkkinen 0400 442 358 (nina.sakkinen@kuusamo.fi) hoitotyönjohtaja Marjo Jurmu 0400 392 611 (marjo.jurmu@kuusamo.fi)

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Terveyspalvelut, Psykiatrinen osasto ja hyvinvointipoliklinikka
Osoite: Raistakantie 1, 93600 Kuusamo

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.