Sairaanhoitajan toimi - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin perusturvalautakunta julistaa haettavaksi 27.6.2021 klo 21.00 mennessä ikäihmisten palvelujen tulosalueelle:

SAIRAANHOITAJAN TOIMI KUNTOUTUS- JA VUOROHOITOYKSIKKÖ NIITTYVILLAAN

Kuusamon kaupunki katsoo vakaasti tulevaisuuteen strategialla, jonka perustana on rakkaus lähimmäiseen ja luontoon- Kuusamo on perheille paras. Iskulauseemme on Sua kutsuu Kuusamo.

Ikäihmisten palveluiden tulosalueen tehtävänä on järjestää ja tuottaa laadukkaita palveluja ikääntyneen henkilön tai perheen päivittäisen pärjäämisen tueksi. Ikääntyneiden palveluiden keskeisenä periaatteena on tukea kotona asumista sekä tuottaa kotona asumista tukevia ja toimintakykyä edistäviä palveluja.

Toimit sairaanhoitajana Niittyvillan kuntoutus- ja vuorohoitoyksikössä. Työ on asiakaslähtöistä, kuntouttavaa ja voimavaralähtöistä. Yksikön henkilöstömitoitus on 0,7. Sairaanhoitajana vastaat asiakkaan sairaanhoidollisista tehtävistä ja ohjaat niissä myös oman tiimin jäseniä. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön.

Arvostamme positiivista asennetta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, sopeutumista muuttuviin tilanteisiin sekä hyviä tiimityötaitoja.
Edellytämme aitoa kiinnostusta ikäihmisten parissa työskentelyä kohtaan. Kinestetiikka on yhteinen toimintatapamme, ja aiempi kokemuksesi kinestetiikasta katsotaan eduksi. Arvostamme kokemustasi ikäihmisten parissa työskentelystä ja muistiasiakkaiden kuntoutuksesta sekä RAI-toimintakykymittarin käytöstä.
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja koulutusmyönteisen työyhteisön. Tukenasi on osaava, moniammatillinen ja reipas työyhteisö.
Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kk.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat.

Työ on kaksivuorotyötä.

Edellytämme myös, että työntekijällä on voimassa tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Hakemus tulee tehdä su 27.6.2021 klo 21.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti, osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain nro 368621. Mahdolliset paperihakemukset, joita ei palauteta, tulee toimittaa osoitteeseen: Kuusamon kaupunki, Perusturva, PL 9, 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita saat henkilöstösihteeriltä p. 040 860 8655.

Kuusamo 1.6.2021
vt. perusturvajohtaja Pirkkoliisa Pohjola

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja
Kotona asumisen tuen esimies Merja Pätsi 040-860 8707, merja.patsi@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Ikäihmisten palvelut, Niittyvilla

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Porkkatie 2, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat