Sairaanhoitajan toimi - Kuusamon kaupunki

Haemme Kuusamon perusturvaan kehitysvammapalveluihin sairaanhoitajaa. Sairaanhoitaja työskentelee moniammatillisessa työryhmässä tukien asiakkaidemme terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä. Työalueena on Kuusamon kaupunki. Haemme positiivista, hyvät työyhteisötaidot omaavaa sekä työn kehittämisestä kiinnostunutta henkilöä, jolla on halu toimia laajassa yhteistyöverkostossa.

Kelpoisuusehtona toimeen on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen laillistettu tutkinto.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Toimi täytetään 1.8.2021 alkaen.

Katsomme eduksi kokemuksen kehitysvammatyöstä.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 §:n edellyttämän rokotussuojan.

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain nro 370380. Sähköiseen hakemukseen on mahdollisuus liittää esim. CV tai todistusjäljennökset. Hakemuksen opiskelu- ja työtodistusjäljennöksineen voi toimittaa myös paperiversiona osoitteeseen Kuusamon kaupunki, PL 9, 93601 Kuusamo

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa vs. kehitysvammatyön esimies Erja Manninen p. 040 5295 710, erja.manninen@kuusamo.fi

Hakuaika päättyy 25.6.2021 kello 16:00.

Kuusamo 10.6.2021
Perusturva

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. kehitysvammatyön esimies Erja Manninen p. 040 5295 710, erja.manninen@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat