test
Sairaanhoitajan toimi - Enontekiön kunta

Tule Enontekiön tunturikuntaan tekemään merkityksellistä sairaanhoitajan työtä ikäihmisten yksikköön Luppokodille!

Haemme sairaanhoitajan toimeen positiivisella asenteella työskentelevää hyvää tyyppiä!

20 paikkainen Luppokoti tarjoaa kokonaisvaltaista, hyvää arkea ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville pitkäaikaisasukkaille sekä kotona asumisen tueksi lyhytaikaista hoitoa tarvitseville.

Luppokodissa olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija, osallistut hoitotyöhön, sen suunnitteluun, kehittämiseen ja arviointiin. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ikäihmisestä ja hänen tarpeistaan. Sairaanhoitajana toimit yhdyshenkilönä asukkaan hoitoon osallistuvien tahojen sekä omaisten kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää sitoutuneisuutta vanhustyöhön, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta ja yhteistyötaitoja. Saamenkielen taito katsotaan eduksi. Työ on kolmivuorotyötä neljän viikon tasoittumisjaksossa.

Lähityötiimiisi kuuluvat sairaanhoitaja, lähihoitajia, osastoapulaisia sekä puhtaus- ja ruokapalvelun työntekijöitä. Esihenkilönä toimii vanhustenhuollon palvelupäällikkö. Pääset hyödyntämään työssäsi paikallisia ja alueellisia yhteistyöverkostoja. Tarjoamme mahdollisuuden työnohjaukselliseen tukeen. Työnantaja tukee henkilöstön saamenkielen taidon kehittämistä ja taidon hankkimista.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaan (559/94). Edellytämme hakijalta alalle soveltuvaa sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Toimeen valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kk:n koeaikaa. Enontekiön kunta on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset, joihin on liitetty ansioluettelo sekä kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee toimittaa 29.11.2021 kello 15.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen kirjaamo(at)enontekio.fi tai postitse osoitteeseen Enontekiön kunnan kirjaamo, Ounastie 165, 99400 ENONTEKIÖ.
Lisätietoja:

Lisätietoja

https://enontekio.fi/sosiaali-ja-terveys/ikaantyvien-palvelut/vanhainkoti/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vanhustenhuollon palvelupäällikkö Miia Ahlholm puh. 040 559 8367, miia.ahlholm(at)enontekio.fi

Lisätietoja

Enontekiön kunta

Enontekiö on pirteä ja mahdollisuuksia täynnä oleva vajaan kahden tuhannen asukkaan ja pinta-alaltaan Suomen kolmanneksi laajin kunta Suomen käsivarressa. Kunta on tunnettu tuntureistaan ja luontomatkailusta ja tarjoaa rauhallisen ja kauniin asuinympäristön sekä erinomaiset harrastusmahdollisuudet.

Enontekiön vahvuuksia ovat luonto, kulttuuri sekä eksotiikkaa tuova maantieteellinen sijainti pohjoisessa. Kunnassa yhteisöllisyys ja yhteistyö mahdollistavat laadukkaiden hyvinvointipalvelujen tuottamisen ja mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omassa työssä.


Osoite: Kuntokatu 1, 99400 Enontekiö

Sinulle suositellut työpaikat