Sairaanhoitajan toimi - Nokian kaupunki

Haemme Nokian mielenterveys- ja päihdepalveluihin vakituiseen toimeen psykiatrista sairaanhoitajaa 13.12.2021 alkaen.

Oletko asiantuntija mielenterveys- ja päihdepotilaiden hoidossa, innostunut ja kiinnostunut työstä sekä sen kehittämisestä ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn? Tarjoamme mielenkiintoisen sekä monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, vastuullisen työtehtävän ja osaavan tiimin. Kiinnostuitko? Tervetuloa joukkoomme!

Tarjoamme palveluita aikuisille yli 18 -vuotiaille nokialaisille moniammatillisessa tiimissä ja monimuotoisesti ennaltaehkäisevästä mielenterveys- ja päihdetyöstä vaativaan psykiatriseen erikoissairaanhoitoon saakka. Sairaanhoitajan tehtävänkuva tarjoaa Sinulle mahdollisuuden osallistua potilaiden hoitoon toteuttamalla yksilö-, pari-, perhevastaanottoja ja kotikäyntejä sekä osallistua hoidollisten ryhmien ohjaamiseen.

Toivomme Sinun omaavan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joustavuutta ja ammatillisuutta. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus ja aikaisempi kokemus psykiatrisesta hoitotyöstä katsotaan eduksi. Työaika tehtävässä on 37h 45min/viikko. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaan. Suosittelemme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä Terveystalon työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Vakituisissa tehtävissä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Terhi Leskinen p. 050 395 8792.
Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Nokia on kasvava, noin 34 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Linnunradankatu 4, 37140 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat