Skip to main content
test
Sairaanhoitajan toimi - Nokian kaupunki

Haemme ikäihmisten palveluihin sairaanhoitajaa, ensisijainen sijoituspaikka ympärivuorokautinen hoiva. Asukkaidemme hoidossa keskeistä on laadukas hoito, asiakkaan toimintakyvyn tukeminen sekä kodinomaisuus. Tehtävä vaatii kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja vastuunottoon sekä hyvää yhteistyökykyä erilaisten sidosryhmien kanssa. Odotammekin sinulta arvostavaa ja asiakkaan omia voimavaroja tukevaa työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä ikääntyneiden parissa sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi työhyvinvoinnin tukemiseksi Nokian kaupungilla on käytössään ePassi liikunnan ja kulttuurin tukemiseksi sekä kattava Ikinäätä liikuntaohjelma.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48 ja 48a) mukaista soveltuvuutta. Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä ja työaikamuoto on yleistyöaika. Myös päivätyömahdollisuus erikseen sovittaessa.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaan. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä Terveystalon työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Haussa huomioidaan myös valmistuvat sairaanhoitajat.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa hoivatyön esimies Leila Heinonen puh. 050 395 6288 ja vs. vanhustyön johtaja Minna Riekkola, puh. 040 779 9055.
Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Ikäihmisten palvelut

Nokia on kasvava, 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Vihnuskatu 5, 37150 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat