Skip to main content
test
Sairaanhoitajan toimi - Kuusamon kaupunki

Kuusamon perusturva on innovatiivinen edelläkävijä laadukkaiden ja vaikuttavien perustuvan palveluiden järjestäjänä. Terveyspalvelut sisältävät Kuusamossa perustason erikoissairaanhoidon, terveyskeskuksen vastaanottotoiminnan sekä muita perusterveydenhuollon palveluita.

Kuusamon perusturva hakee sairaanhoitajaa toimeen, jonka ensisijainen sijoituspaikka on psykiatrinen osasto. Haemme tiimikaveria hyvään työporukkaan mukaan. Oletko se sinä?

Työn luonne on 3. vuorotyöluonteinen. Hakijalta toivomme kiinnostusta mielenterveys- ja päihdetyöhön, sekä työn kehittämistä, että tarvittaessa alalle kouluttautumista kohtaan. Lisäksi katsomme eduksi terapiaosaamisen ja/tai suuntautumisen/ erikoistumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön paikkaa täytettäessä.

Kelpoisuusvaatimuksena edellytetään, että on terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteinen tutkinto (laillistettu sairaanhoitaja). Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. ja edellytämme, että työntekijällä on voimassa tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi.

Palkkaus perustuu Kunnalliseen yleiseen virka- ja työehto-, sekä SOTE-sopimukseen. Työaikamuoto on jaksotyö kolmivuorotyöluonteinen.

Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka.

Toimessa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi työavain nro 458046. Paperimuotoinen hakemus todistuksineen on mahdollista toimittaa osoitteella: Kuusamon kaupunki / Perusturva / Terveyspalvelut, PL 9, 93601 Kuusamo. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat mielenterveys- ja päihdetyön palvelujen vastaava sairaanhoitaja puh. 040 044 2358 nina.sakkinen@kuusamo.fi ja hoitotyönjohtaja Marjo Jurmu p. 040 039 2611

Hakuaika päättyy 5.9.2022 klo 14:30.

Kuusamo 3.8.2022
Perusturva


Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat mielenterveys- ja päihdetyön palvelujen vastaava sairaanhoitaja puh. 040 044 2358 nina.sakkinen@kuusamo.fi ja hoitotyönjohtaja Marjo Jurmu p. 040 039 2611

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Terveyspalvelut, Psykiatrinen osasto ja hyvinvointipoliklinikka

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Raistakantie 1, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat