Skip to main content
test
Sairaanhoitajan toimi - Alajärven kaupunki

JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVASSA on haettavana 4.9.2022 klo 15 mennessä
sairaanhoitajan toimi Vimpelin Venla ja Väinö-kodissa

Tule mukavaan joukkoomme tuottamaan laadukasta hoitoa ja hoivaa asukkaillemme. Olet hakemamme henkilö, jos omaat hyvät yhteistyötaidot, aktiivisen, itsenäisen ja joustavan työskentelyotteen ja halun kehittää ikääntyvien hoitotyötä ja omaa osaamistasi. Sinulla on kokemusta sairaanhoitajan työstä ja havainnoit herkästi asiakkaan fyysiset ja psyykkiset tarpeet/ongelmat.

Työssämme korostuvat asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitäminen ja toimintakykyä tukeva työote. Toimimme vastuullisesti ja moniammatillisesti asiakkaiden hoitoon liittyvien asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa. Venla ja Väinö-koti tarjoaa ympärivuorokautista kuntoutusta, hoivaa ja hoitoa 37 asukkaalle.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen kelpoisuus, sairaanhoitajan AMK tai aikaisempi opistotason tutkinto. Aikaisemmat kokemukset vastaavasta työstä katsotaan eduksi.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Toimi täytetään 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä edellyttää työntekijän rokotussuojan hankkimista. (Tartuntatautilaki 48§). Järvi-Pohjanmaan perusturva on savuton työpaikka.
Hakemukset Kuntarekry.fi sähköisen hakulomakkeen kautta, www.kuntarekry.fi

Lisätietoja antaa palveluvastaava Maija Riihimäki 040 688 6201, maija.riihimaki@jarvi-pohjanmaa.fi.

Alajärvi 5.8.2022

Lisätietoja

https://alajarvi.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluvastaava Maija Riihimäki 040 688 6201, maija.riihimaki@jarvi-pohjanmaa.fi.

Lisätietoja

Alajärven kaupunki, Perusturva

Järvi-Pohjanmaan perusturva (Alajärven kaupunki, Vimpeli kunta, Lappajärven kunta) tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen n. 15.500 asukkaalle.


Osoite: Opintie, 62800 Vimpeli

Sinulle suositellut työpaikat