Skip to main content
test
Sairaanhoitajan toimi - Limingan kunta

Sairaanhoitajan toimi terveyspalveluissa

Tervetuloa Limingan terveyskeskukseen osaavan henkilökuntamme joukkoon!

Haemme joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta hoitotyön ammattilaista. Ensisijainen sijoituspaikka on terveyskeskuksen vuodeosasto.

Limingassa on 28 - paikkainen terveyskeskuksen vuodeosasto. Vuodeosasto on akuuttihoidon osasto, jossa hoidetaan aikuispotilaita kaikilta erikoisaloilta. Työskentely osastolla edellyttää hyvää ammattitaitoa, hoitotyönkokemusta, asiakaslähtöistä hyvää vuorovaikutuksellista osaamista ja oikeaa asennetta sekä sitoutumista kuntoutumista edistävään hoitotyöhön.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) säädetyn laillistetun sairaanhoitajan pätevyys. Työaika on 38,15h/viikko ja työ on kolmivuorotyötä.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työsuhteen aloitus 10.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Limingan kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluesimies Minna Hietala p. 050 383 4429

Lisätietoja

Perusturvapalvelut

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi, Liminka!


Osoite: Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat