Skip to main content
test

Oulunkaaren kuntayhtymä, Simon vanhuspalvelut hakee riveihinsä kolmea sairaanhoitajaa, yhteen vakituiseen työsuhteeseen sekä kahteen eri pituiseen sijaisuuteen.
Sairaanhoitajan toimi ja yksi sairaanhoitajan sijaisuus, joka on ajalla 27.6.- 31.12.2022, ovat asumispalveluissa, palvelutalo Kiikanpalossa ja palvelukoti Mäntylässä.
Toinen sairaanhoitajan sijaisuus on Simon kotihoidossa ajalla 27.6.2022 - 30.3.2023.
Työ on kaikissa työsuhteissa kaksivuorotyötä.

Vanhuspalveluiden asiakkaat ovat usein monisairaita, taustoiltaan hyvin erilaisia ikäihmisiä. Työ vanhuspalveluissa on haastavaa, vaihtelevaa ja monipuolista. Vanhuspalvelujen sairaanhoitajan työ mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön, itsenäisen työskentelyn, mutta myös moniammatillisen työyhteisön.

Arvostamme halua työskennellä vanhusten kanssa. Kokemus vanhustyöstä on hyväksi, mutta sopivuus tehtävään on ensisijalla. Hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja työelämätaidot sekä vastuullisuus, joustavuus ja innovatiivisuus ovat hakijalle eduksi. Arvostamme innostusta ja halua kehittää asiakkaiden arkea osallisuuden, mielekkään arjen sekä hyvinvointiteknologian näkökulmasta.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat huomioidaan rekrytoinneissa.
Vakinaisessa työsuhteessa on kuuden kuukauden ja sijaisuuksissa neljän kuukauden koeaika.
Kotihoidossa sairaanhoitajalla oltava ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Edellytämme valitulta työntekijältä tartuntatautilain 48 § pykälän mukaista rokotussuojaa.

Oulunkaari on savuton työyhteisö.

Me Oulunkaaren kuntayhtymässä tuotamme yhdessä Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.
Oulunkaari on moderni sote-alan kehittäjä, ja me muun muassa koordinoimme Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistuksen palvelustrategian valmistelua koko maakunnan alueelle. Kehitämme aktiivisesti uudenlaisia palvelumalleja, joissa erityisesti asiakaslähtöisyydellä ja digitaalisilla ratkaisuilla on iso rooli. Haluaisitko sinäkin liittyä digituutor-verkostoomme, joka pilotoi ja markkinoi uusia digipalvelujamme?
Tuemme yhdessä kuntalaisia oman ja läheisten hyvinvoinnin ja turvallisen arjen rakentamisessa. Meille tärkeitä ovat uudistuvat lähipalvelut, ennaltaehkäisevät palvelut sekä sujuvat palveluketjut. Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vaikuttava osallisuus ja rohkea kehittäminen, ja meillä kehittäminen kuuluu kaikille. Visiomme on - hyvinvointi syntyy yhdessä.

Lisätietoja

Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa! www.oulunkaari.com www.instagram.com/oulunkaari

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Oulunkaaren kuntayhtymä, Simon vanhuspalvelut, palveluesimies Päivi Ryynänen-Lackman p. 050 4431 666 arkisin klo 12-15 tai
paivi.ryynanen-lackman@oulunkaari.com

Lisätietoja

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren vanhuspalvelut, Simon vanhuspalvelut, Simon asumispalvelut

Me Oulunkaaren kuntayhtymässä tuotamme yhdessä Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200. Oulunkaari on moderni sote-alan kehittäjä, ja me muun muassa koordinoimme Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistuksen palvelustrategian valmistelua koko maakunnan alueelle. Kehitämme aktiivisesti uudenlaisia palvelumalleja, joissa erityisesti asiakaslähtöisyydellä ja digitaalisilla ratkaisuilla on iso rooli. Haluaisitko sinäkin liittyä digituutor-verkostoomme, joka pilotoi ja markkinoi uusia digipalvelujamme? Tuemme yhdessä kuntalaisia oman ja läheisten hyvinvoinnin ja turvallisen arjen rakentamisessa. Meille tärkeitä ovat uudistuvat lähipalvelut, ennaltaehkäisevät palvelut sekä sujuvat palveluketjut. Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vaikuttava osallisuus ja rohkea kehittäminen, ja meillä kehittäminen kuuluu kaikille. Visiomme on - hyvinvointi syntyy yhdessä.


Osoite: Varkkermontie 3 ja Varkkrmontie1, 95200 Simo
Oulunkaaren kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat