Sairaanhoitajan toimi Koskitupa - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) kehitysvammaisten asumispalveluissa on haettavana 15.4.2021 mennessä

SAIRAANHOITAJAN toimi, alkusijoituspaikka Koskitupa, Ylivieska

Hakijalta edellytämme kiinnostusta ja sitoutumista kuntoutumista edistävän työotteen kehittämiseen sekä joustavuutta, tiimityötaitoja ja valmiuksia työskennellä kehitysvammapalveluissa. Odotamme toimeen valittavalta ovat myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön ja tehtäväkenttään.

Sairaanhoitajan työ on pääosin kaksivuorotyötä (tarvittaessa myös yövuoroja), sisältäen sekä sairaanhoitajan tehtäviä että asumisen ohjaajan tehtäviä. Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (1994/599 2§ 1 mom.) mukainen sosiaali- ja terveysalan tutkinto.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan.

Toimi täytetään 1.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimessa on 6 kk:n koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 15.4.2021 klo 8 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa :
- palveluesimies (Koskitupa ja Kotitupa) Mervi Krapu p. 044 419 5747 tai sähköpostilla mervi.krapu@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa :
- palveluesimies (Koskitupa ja Kotitupa) Mervi Krapu p. 044 419 5747 tai sähköpostilla mervi.krapu@kalliopp.fi

Kehitysvammaisten asumispalvelut
Osoite: Tulolantie 13, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Sinulle suositellut työpaikat