Sairaanhoitajan toimi kotihoitoon - Nokian kaupunki

Kotihoidon työskentely Nokian kaupungin ikäihmistenpalveluissa perustuu moniammatilliseen ja alueelliseen tiimityöskentelyyn. Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana kotihoidon tiimissä. Hän vastaa asiakkaan hoidon koordinoinnista ja ohjaa oman lähihoitajatiiminsä asiakastyötä. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä. Tehtäviin kuuluvat päivittäiset kotikäynnit asiakkaiden luona, hoidon- ja palvelun tarpeen arviointi sekä yhteistyö alueen lääkäreiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Aiempi kokemus ikääntyneiden parissa työskentelemisestä ja kuntouttavasta työotteesta katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä kehittämismyönteistä työotetta. Ajokortti on toimen hoitamiseksi välttämätön. Kotihoidon terveydenhoitajan/sairaanhoitaja työaika on yleistyöaika ja työ tapahtuu pääosin arjen aamuvuoroissa.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi/palvelut/perusturva_ja_terveys/vanhuspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Sirkka Valkonen.
Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Nokianvaltatie 25 F, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi