test

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa on haettavana 12.12.2021 klo 12:00 mennessä

SAIRAANHOITAJAN TOIMI PALVELUKESKUS JALMIINAKODILLA

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto.

Etsimme joukkoomme innostunutta ja sitoutunutta sairaanhoitajaa. Olethan tiimityöskentelijä, joka arvostaa ja ymmärtää ikäihmisiä. Pystyt itsenäisiin päätöksiin ja voit toimia ammatillisena tukena lähihoitajille. Arvostamme aiempaa alueen työkokemusta, mutta se ei ole este tulla joukkoomme työskentelemään. Työ pääsääntöisesti on kaksivuorotyötä.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Aloitusajankohta on soviteltavissa.

Tointa haetaan täyttämällä sähköinen hakemus www.soite.fi/tyopaikat -sivulla. Sähköiseen hakemukseen liitetään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Jalmiinakoti on savuton työpaikka.

Lisätietoja antavat Palvelukeskus Jalmiinakodin palveluesimies Mari Hämäläinen puh. 040 804 3505 ja palvelualuejohtaja Minna Mäkitalo-Rauma puh. 044 7809103

Perhossa 19.11.2021


KESKI-POHJANMAAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUKUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloitti toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteenliittävä kuntayhtymä.

Sinulle suositellut työpaikat