Sairaanhoitajan toimi Puistolassa - Seinäjoen kaupunki

Hoiva- ja kuntoutuskoti Puistolassa on haettavana sairaanhoitajan toimi. Sairaanhoitaja vastaa asukkaiden terveydenhuollon seurannasta sekä lääkehoidon toteuttamisesta. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu myös asukkaiden perushoitoa, avustamista ja ohjaamista päivittäisissä toiminnoissa selviytymisessä sekä itsenäisen elämän toteuttamisessa. Työhön kuuluu asukkaiden läheisten ja verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö. Työ on kaksivuorotyötä.
Odotamme sinulta tiimityötaitoja, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, joustavuutta ja ohjaavan työotteen sisäistämistä. Kokemus päihde- ja mielenterveystyöstä katsotaan eduksi. Positiivinen ote ja innokkuus saavat näkyä työyhteisössämme.

Hoivakoti tuottaa asumispalveluja päihde- ja mielenterveyshuollon asiakkaille ja muille toimintarajoitteisille henkilöille. Hoivakoti sijaitsee kauniilla Törnävän alueella Seinäjoella. Asumispaikkoja kodissa on 21 kahdella eri osastolla.

Kelpoisuusvaatimuksena on Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä (559/1994) 5 §:n mukainen laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Love-lääkehoidon osaamisen testi tulee olla suoritettuna ennen toimen alkamista.

Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana. Koeaika 4 kk.
Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Vastuuhenkilö Eija Perttula, p. 050 5314883 ma-pe klo 9-12

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Huhtalantie 53, 60220 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)