Sairaanhoitajan työsuhde - Kangasalan kaupunki

HAEMME SAIRAANHOITAJAA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN AVOSAIRAANHOITOON

Kangasala järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Kangasalan ja Pälkäneen alueella. Avosairaanhoitoon kuuluu kahdeksan OmaAsemaa, jotka sijaitsevat keskusterveysasemalla, Vatialassa, Ruutanassa, Sahalahdella, Pälkäneellä ja Luopioisissa.

Työntekijältä odotetaan valmiutta ja joustavuutta toimia eri tehtävissä ja työpisteissä. Tehtävä on asiakaspalvelutiimissä, johon sisältyy mm. hoidon tarpeen arviointia puhelimitse, sijaistamista OmaAsemilla, Covid-19-näytteenottoa sekä hengitystieinfektiopoliklinikalla että päivystyksessä työskentelyä. Työaikamuotona on yleistyöaika. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2571,14€.

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä taitoa toimia muuttuvissa tilanteissa. Korostamme hyviä yhteistyötaitoja, monipuolista osaamista, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus avosairaanhoidon tehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavalta vaaditaan tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Työsuhteen koeaika on 6 kuukautta.

Tutustu työnantajaan

Krista Hofmann
Osastonhoitaja, avosairaanhoito
p. 040-8062160
krista.hofmann@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka