Sairaanhoitajan työsuhde - Kangasalan kaupunki

SAIRAANHOITAJAN VAKITUINEN TYÖSUHDE

Kangasalan kaupunki on koulutusmyönteinen ja itsensä kehittämiseen kannustava työnantaja. Kangasalan kaupunki tarjoaa työsuhde-etuina muun muassa uintilippuja, kulttuuri- ja liikunta etuja sekä panostaa työhyvinvoinnin ylläpitoon. Meille henkilöstön työhyvinvointi on tärkeää ja pyrimme työn kokonaiskuormittavuuden hyvään hallintaan. Tehtäväkohtainen palkka työsuhteen alussa on 2586,20€/kk.

Työsuhteen sijoituspaikkana työsuhteen alkaessa on perusterveydenhuollon mielenterveys- ja päihdeyksikkö, Pilke.

Tehtävän alkaessa toimenkuvaan kuuluu päihde/korvaushoitotyö sekä perustason mielenterveystyö. Yhteistyö perusterveydenhuollon kanssa on kiinteä. Työryhmä on moniammatillinen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (amk-tutkinto, tai aiempi opistotason tutkinto, psykiatria suuntautumisvaihtoehtona). Edellytämme kokemusta päihde/korvaushoitotyöstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä tiimi/verkosto ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemusta psykiatrisesta menetelmäosaamisesta.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaan. Ennen toimen vastaanottoa valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti. Kangasala edellyttää tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Kangasala on savuton työnantaja.

Tarkempia tietoja työsuhteesta antaa mielenterveys- ja päihdepalvelujen osastonhoitaja Marcel Mathier tai lähiesimies/sh Suvi Antila. Yhteydenotot toivotaan sähköpostitse etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Haastattelut pidetään viikolla 41

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tarkempia tietoja työsuhteesta antaa mielenterveys- ja päihdepalvelujen osastonhoitaja Marcel Mathier tai lähiesimies/sh Suvi Antila. Yhteydenotot toivotaan sähköpostitse etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat