Skip to main content
test

Sairaanhoitajan vakinaiseen toimeen kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävien hoitamisessa edellytetään joustavuutta, yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta oman ammattitaidon kehittämiseen sekä soveltuvuutta itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn. Työ on kolmivuorotyötä.


Hoito-osaston perustehtävänä on akuutteja sairauksia sairastavien potilaiden hoito sekä saattohoito. Tarjoamme vaihtelevia työpäiviä ja mukavan työyhteisön.

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.

Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoito-osaston osastonhoitaja Paula Mattinen puh. 040-5432443, paula.mattinen@oulunkaari.com

Lisätietoja

Pudasjärven hoito-osasto

Visiomme on #mielekäselämäkotona. Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!


Osoite: Varsitie 1, 93100 Pudasjärvi
Oulunkaaren kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat