Sairaanhoitajan vakinainen työsuhde(kolmivuorotyö) - Kangasalan kaupunki

SAIRAANHOITAJAN VAKINAINEN TYÖSUHDE ( kolmivuorotyö)

Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskukseen haetaan sairaanhoitajaa. Tämänhetkisenä sijoituspaikkana on terveyskeskussairaalan 60-paikkainen osasto, jossa 50 % työaika ja kotisairaala toiminta 50 % työaika. Arvostamme kokemusta kotisairaalatyöskentelystä. Toiminta tiimeissä on monipuolista akuutti- ja kuntoutus ja saattohoitoa. Hakemukset 9.4.2020 klo 15.00 mennessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto.

Arvostamme asiakassuuntautuneisuutta sekä kehittämismyönteistä työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus sekä työsuhteeseen valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika työssä on 6 kuukautta.

Kaupunginsairaala toimii opetussairaalana.

Tutustu työnantajaan

osastonhoitajat Marja Vitikainen 050- 3004665 tai
Mika Äijö 044-4314918

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttulantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.