Sairaanhoitajan virka Kepsy - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä terveysalan ammattilainen! Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa vakituiseen virkasuhteeseen kehitysvammapsykiatriseen kriisi- ja tutkimusyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Toivomme, että olet kiinnostunut psyykkisesti oireilevien ja haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden hoidosta. Toivomme myös, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet oma-aloitteinen ja aktiivinen. Vastapainoksi vaativalle työlle tarjoamme rennon ja joustavan työyhteisön.

Tarjoamme myös monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Kehitysvammapsykiatriset kriisi- ja kuntoutuspalvelut on tarkoitettu asiakkaille, joilla on kehitysvamma, autismin kirjon häiriö tai muu neuropsykiatrinen häiriö sekä psyykkisiä oireita tai käyttäytymisen haasteita.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Myllyojantie 2, 21520 Naskarla, kuoreen merkintä hakuavain 316802 / Kehitysvammapsykiatrinen kriisi- ja tutkimusyksikkö.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut/kepsy/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Ma-pe 8-16: palveluesimies Erkka Hakola, 050 5147342, erkka.hakola@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Kuntoutuskeskus, Kehitysvammapsykiatrinen kriisi- ja tutkimusyksikkö
Osoite: Myllyojantie 2, 21520 Naskarla

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.